Vind hier uw benodigdheden voor pedicure motoren

Resultaat 10–18 van de 69 resultaten wordt getoond

Pedicuremotor kopen

Op zoek naar goede kwaliteit pedicuremotoren? Dan ben je bij Pedicuremotoren aan het juiste adres. Wij verkopen degelijke pedicuremotoren van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons kan je zowel kiezen voor pedicure motoren met nattechniek, een pedicuremotor met droogtechniek of een pedicuremotor met stofafzuiging.

Pedicuremotoren nattechniek

Een nattechniek pedicuremotor is een pedicuremotor voor het zware werk, bestaande uit een bedieningspaneel met waterreservoir en een handstuk met een sproeimondje naast het freesje. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling wordt meteen neergeslagen door het spraywater dat uit het sproeimondje komt. Tevens verkoelt het water het nagel- en huidoppervlak in behandeling.

Pedicuremotoren Droogtechniek

Een droogtechniek pedicuremotor is een eenvoudige pedicuremotor, bestaande uit een bedieningspaneel en een handstuk. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling komt vrij in de lucht om uiteindelijk neer te vallen op het werkoppervlak.

Pedicuremotor met Stofafzuiging

Een pedicuremotor met stofafzuiging is een pedicuremotor voor het zware werk, bestaande uit een bedieningspaneel met vervangbare stofzak en een handstuk met een zuigingsmondje naast het freesje. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling wordt meteen opgezogen door het zuigmondje op het handstuk en gevangen in de stofzak.

Filter op merk

Filter op techniek

Filter op RPM

Filter op freesvermogen

Scroll naar top