Verzending en Bezorging


Bezorgen jullie ook gratis?
Ja. Bestellingen vanaf €70 worden binnen Nederland en België gratis bezorgd.

Voor bestellingen tot €70 zijn de bezorgkosten,

  • €7,50 excl. btw voor levering in Nederland
  • €9,45 excl. btw voor levering in België

Wilt u laten bezorgen in een ander land? Contacteer ons voor de mogelijkheden en verzendkosten.


Kan ik voor de bezorging een datum kiezen?
Wij leveren binnen 5 werkdagen in Nederland en België. Indien u uw bestelling liever later ontvangt, laat ons dit dan weten via het commentaar-veld tijdens het bestellen. 


Bezorgen jullie ook de volgende dag?
Een groeiend aantal producten bezorgen wij de volgende dag binnen Nederland en Vlaanderen mits besteld voor 14:30 op maandag t/m zaterdag. Op zondag kunnen wij helaas niet leveren.

Indien wij een product de volgende dag kunnen leveren staat dit duidelijk in groene letters aangegeven in het winkeloverzicht en op de pagina van het product zelf. 


Kan ik mijn bestelling ook afhalen bij Pedicuremotoren.nl?
Een groeiend aantal producten leveren wij uit eigen voorraad in Heerhugowaard. De rest van ons assortiment leveren wij rechtstreeks vanaf onze leveranciers in binnen- en buitenland. Contacteer ons daarom over de mogelijkheden om uw bestelling af te halen.

Ons adres in Amsterdam is ons vestigingsadres. Wij ontvangen hier geen bezoekers en houden hier geen producten. 


Ik heb een deel van mijn bestelling niet ontvangen. Wat nu?
Wacht nog even af. Waarschijnlijk wordt uw bestelling in meerdere pakketjes geleverd en is er 1 vertraagd. Kijk op de statuspagina van uw order. Daar ziet u de status van al uw pakketjes.


Waar is mijn pakketje?
Bekijk eenvoudig de status van uw bestelling in uw Pedicuremotoren.nl-account. Hier vindt u ook een link naar uw Track & Trace. U kan de Track & Trace code ook vinden in uw verzendbevestigingsmail.

Heeft u een verzendbevestiging ontvangen, maar klopt uw Track & Trace code niet? Deze werkt vaak pas later die dag. Werkt uw code de volgende dag nog steeds niet? Contacteer ons.


Wat gebeurd er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?
De bezorger geeft uw pakketje af bij de buren. Als dat niet lukt, dan brengt de bezorger uw pakketje naar een afhaalpunt bij u in de buurt. 


Waar vind ik het antwoord op mijn vraag?
Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina.