Verzending en Bezorging

Bezorgen jullie ook gratis?
Ja. Wist u dat wij gratis bezorgen binnen Nederland en België? Als u een bestelling plaatst vanaf €70, dan bezorgen wij deze gratis.

Voor bestellingen tot €70 berekenen wij €7,50 bezorgkosten.

Wilt u uw bestelling laten bezorgen in een ander land? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en bezorgkosten.


Kan ik voor de bezorging een datum kiezen?
Wij bezorgen uw bestelling standaard binnen 4 - 7 werkdagen in Nederland en België. Sommige producten bezorgen we zelfs al de volgende werkdag - dit staat expliciet vermeld op de productpagina. Houdt er wel rekening mee dat zaterdag en zondag geen werkdagen zijn.

Als u uw bestelling liever op een later moment ontvangt, laat ons dit dan weten via email of het commentaar-veld tijdens het bestellen. Wij doen ons best om aan uw wensen te voldoen.


Kan ik mijn bestelling ook afhalen bij Pedicuremotoren.nl?
Een groeiend aantal producten leveren wij uit eigen voorraad. De rest van ons assortiment leveren wij rechtstreeks vanaf onze leveranciers in binnen- en buitenland. Als u uw bestelling liever zelf afhaalt, neem dan contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ons adres in Amsterdam is ons vestigingsadres. Wij ontvangen hier geen bezoekers en houden hier geen producten.


Ik heb een deel van mijn bestelling niet ontvangen. Wat nu?
Is uw bestelling vertraagd? Geen zorgen, misschien is uw bestelling in meerdere pakketjes geleverd en is er slechts 1 pakket vertraagd. Kijk op de statuspagina van uw order om de status van al uw pakketjes te bekijken. Zo kunt u zien wanneer u de overige pakketten kunt verwachten.


Waar is mijn bestelling?
Wilt u weten waar uw bestelling zich bevindt? U kunt eenvoudig de status van uw bestelling bekijken in uw Pedicuremotoren.nl-account. Daar vindt u ook een link naar uw Track & Trace. U kunt de Track & Trace code ook vinden in uw verzendbevestigingsmail.

Hebt u een verzendbevestiging ontvangen, maar lijkt de Track & Trace code niet te werken? Geen zorgen, de code werkt vaak pas later die dag. Als de code de volgende dag nog steeds niet werkt, neem dan contact met ons op.


Wat gebeurd er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?

Als u een bestelling heeft geplaatst zonder pallet-product, zal de bezorger uw pakketje afgeven bij uw buren als dat mogelijk is. Zo kunt u het pakketje alsnog snel en gemakkelijk in ontvangst nemen! Indien dat niet lukt, zal de bezorger uw pakketje naar een afhaalpunt in de buurt brengen. Zo kunt u het pakketje op een tijdstip dat u uitkomt ophalen.

Als u salonmeubilair, zoals een manicuretafel, heeft besteld, zal onze bezorgpartner uw bestelling naar het depot terugbrengen. Maar geen zorgen, want er zal dan zo snel mogelijk een nieuwe bezorgpoging worden gedaan. Zo bent u er zeker van dat u uw salonmeubilair snel in huis hebt! U kunt de nieuwe bezorgpoging terugvinden in uw Track & Trace code.


Moet er iemand aanwezig zijn bij de levering van mijn salonmeubilair?
Ja. Wij raden met klem aan dat er iemand aanwezig is bij de levering van uw salonmeubilair. Zo kunt u ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt en dat u direct kunt genieten van uw nieuwe aankoop! Helaas is het vaak zo dat onze bezorgpartners niet leveren als er niemand aanwezig is om het salonmeubilair in ontvangst te nemen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een Track & Trace code met geplande leverdatum.

Onze bezorgpartners zullen uw salonmeubilair met speciaal vervoer op een pallet uitsluitend bezorgen tot de eerste deur op de begane grond. 


Bouwen jullie mijn product ook in?
Nee. Wij bouwen geen producten in omdat onze bezorgpartners uw bestelling leveren. 

Onze bezorgpartners zullen uw salonmeubilair met speciaal vervoer op een pallet uitsluitend bezorgen tot de eerste deur op de begane grond.


Zetten jullie mijn product ook in elkaar?
Nee. Wij zetten geen producten in elkaar omdat onze bezorgpartners uw bestelling leveren.

Onze bezorgpartners zullen uw salonmeubilair met speciaal vervoer op een pallet uitsluitend bezorgen tot de eerste deur op de begane grond.


Waar vind ik het antwoord op mijn vraag?
Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina.